Mitől fogyott le Tolvai Renáta – Tolvaj Reni fogyása

Tetszett ez a cikk? Szavazz erre most!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Tolvai Renáta tavaly tavasszal fogyott le, azután, hogy többen is ducinak becézték, pedig meglehet, hogy nem is volt elhízva, csupán a mai kor követelményeinek akart megfelelni. A fogyókúra végére döbbenetes sokat adott le, hiszen 7.5 kilóval lett karcsúbb Tolvai Renáta! A Megasztár győztese ráadásul ezt mindenféle koplalás és önsanyargatás nélkül vitte véghez.

Tolvai Renáta

Fogyókúra előtt és fogyókúra után

Mitől fogyott le Tolvai Renáta?

Tolvai Reni elárulta fogyásának titkát is: elmondása szerint rengeteget táncolt, sok vizet ivott, de odafigyelt az egészséges táplálkozásra, de a testmozgás fontosságát is hangsúlyozta.

“Nagyon látványos változáson mentem keresztül az elmúlt 4 hét alatt, amelyet a környezetem is elismer. Szüleim mellett párom, Kállay-Saunder András is nagyon elégedett, az utóbbi időben több bókot kapok tőle, mint eddig valaha” – árulta el Tolvaj Reni, akit annak idején Mester Tamás kövérezett le élő adásban egy ország előtt. Mester Tamásnak ezzel a beszólásával sikerült sokakat magára haragítania, ám Liptai Claudia rögtön a védelmébe vette a megszeppent versenyzőt, és azt kérdezte tőle, hogy aki husi, az már nem is lehet szexi?

Tolvaj Reni fogyása

Tolvai Renáta mindig is harcban állt a testsúlyával, s ez fekete fellegként lebegett felette, nem hagyta nyugodni. Nem igazán bízott a sikerben, amikor belevágott a fogyókúrába, inkább adott még egy esélyt a dolognak inkább. Reni amellett, hogy vonzóbbnak érzi magát kedvenc ruháiban, a Zsírégető diétának köszönhetően még a komoly fizikai erőnlétet és az óriási állóképességet megkövetelő koncertezést is sokkal jobban bírja, mint korábban. Saját bevallása szerint egyébként Reninek ez volt eddigi élete legkíméletesebb fogyókúrás időszaka. Néhány hete még maga sem hitte, hogy képes lesz két ruhaméretet fogyni mindössze 4 hét alatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *