fogyókúra.info » Fogyókúrás termékek » Mit ez a Weight Loss Plus kapszula? Fogyókúra forte? Átverés?

Mit ez a Weight Loss Plus kapszula? Fogyókúra forte? Átverés?

A Weight Loss Plus csodakapszula lenne, vagy egy újabb átverés? Itt nem sok infót nem találni a forgalmazóról, vagy gyártóról: agn.medicalnewsreporter.com, mindösszesen a lap alján van valami ilyesmi: “A készítmény gyártója:: Active Food Supplements, 303 Place Pangahari Mutsamudu, Union of Comoros, +2697611442, office@activefoodsupplements.com” – Medical News Reporter

Neked mi a véleményed erről a cuccról?

Mit ez a Weight Loss Plus tabletta vagy kapszula? Átverés?

Fogalmam sincs, mik, vagy kik lehetnek…, egyáltalán, mi az összetétele, vagy a mellékhatásai? Akik vásároltak ilyet, mit találtak a dobozába? Írnak hozzá valamit? Látom, a megrendelő gomb átvisz ide: pk.weightlossc.com de itt sem lettem okosabb, egy ilyen telefonszámmal riogatnak: +3614088950 aztán meg azután semmi más. Vannak, akik lengyelországi címről beszélnek, de állítólag az csak közvetítő cég. A fogyasztóvédelem mondott valakinek valamit?

Fogyókúra forte!

Medical News Reporter

Léteznek Weight Loss károsultak is?

Persze, ha többen összefognak, többet tehenek az ügy érdekében, mert 1-2 ezer forinttal a hatóságok nem foglalkoznak, de ahogy itt látom, itt már sokkal többről van szó. Állítólag vannak, akik visszakapták a pénzüket is, erről az e-mail címről: contacthu@activefoodsupplements. com – Szebeni-Müller Ildikó – Active Food Supplements aláírással, és van akit erről számról hívtak: +003614088950 és végezetül még találtam egy ilyen címet is: Massive Dynamic Sp. Zo. o 00-511 Warszawa Nowogrodzka 23 Poland
Mindenesetre itt van ez a Weight Loss fórum, ahol megoszthatod tapasztalatodat, véleményt cserélhetsz, sorstársakra lelhetsz, hiszen összefogva könnyebb!

Közösségünk!

1 szabály

300x250_HU_stomach-new_107f5723-1

Hozzászólások

Anita szerint:

Nem olvastam végig a kommenteket, csak néhány beperelős kijelentésen meglepődtem. Ha valaki kicsit jobban elmélyülne a témában, és figyelné, hogy a szervezete hogyan reagál a hatásokra, akkor megértené!!! Általában az ilyen kapszuláktól mindenki azt várja, hogy ugyanannyi kaja mellett, tévé előtt ülve 3 hét alatt eltűnik 30 kiló. Vagy van, aki reálisnak tartja azt az elképzelést, hogy csökkenti az étvágyat. Ez sem igaz. Az éhségérzetet csökkenti. Én is túlsúlyos vagyok/voltam/vagyok, változó, sok mindent kipróbáltam, és nem a szedett-vedett fórumokból tudom ezeket, hanem figyeltem, hogy a saját testem mire hogyan reagál. Mivel nagy a súlyom, logikus, nem csak akkor eszem, ha éhes vagyok, hanem ha olyan kedvem van….Sokan várják, hogy ez a “kedv” eltűnik a bogyó miatt. Én is ezt vártam. De ez ugyanúgy megmarad, ezért akarják sokan perelni a céget. Az efféle termékek úgy hatnak, hogy az éhségérzetet csökkentik. Mert normális ember akkor eszik, amikor éhes. És ez segít, hogy akkor se együnk.Mégpedig úgy, hogy az ember akkor érzi magát éhesnek, amikor kezd kimerülni. Mivel az energiaforrásunk az étel. De ez a cucc olyan anyagokat tartalmaz – általában sok koffeint -, amely lendületet ad, segít felszabadítani a fölösleges energiát, mint egy kávé, vagy egy energiaücsi, és így késlelteti a kimerültség jeleit, azaz késlelteti az éhségérzetet. Ha valaki tudja, hogy pontosan hogyan működik, akkor tényleg érzi a hatását. De olyat ne várjunk el tőle, amit nem tud. De ha kipróbálod, nem kell ezért ennyit fizetni, napi 2 kávé és 2 energiaital, és már nem is vagy éhes egész nap :) és az vmivel olcsóbb, és még tej is van benne (kávé) :) és a sok okoskodó ilyenkor mondja, h de hát az árt a szívünknek…. az összes ilyen készítmény szintén, csak arról nem tudjuk, mert akkor nem tudják eladni!!!!!! Szal sok víz, sok kávé-tejjel!!!!!, hogy ne marja a gyomrod, és hogy ne legyen unalmas, napi 1 bomba :) esetleg egy kis hashajtóval, és ebédre salátával :D és tuti nem is fogod kívánni a kaját! ha elegendő koffeint viszel be! én is állandóan ennék, de amikor sokat kávézok, egész nap pörgök és nincs étvágyam!!!!!! de sok vizet iszok mellé!!!!!! remélem segítettem!!!! :)

kátai henritta szerint:

én nekem csak jó tapasztalatom van én másfél hónap alatt fogytam 10kg-ot diétáztam és betartottam az5 szabályt amit a cikk írt szomorúan olvasom a negatív kritikákat azért a tabletta melett diétázni is kell és lefekvés elött 5órával nem szabad enni ezen mit nem lehet megérteni aki nem tartja be az utasítást az mit vár és főleg ha el sem kezdte mit reklamál

Németh Ágnes szerint:

Eladó egy megkezdett doboz.7-8 szem hiányzik belőle.

Angi szerint:

Sziasztok! Pont ma jön meg a postán a csomagom,este kaptam sms-t. De ennyi rossz vélemény után nem fogom átvenni. Vissza a feladónak. :)

Katalán szerint:

Én naív, megrendeltem 10 nap után semmi eredmény, hívnám a megadott telefonszámot semmmi csak zene füleimnek, küldenék sms-t nem megy el. irtam e-mailt a kapcsolattartonak semmi, viszont a boritékba is volt egy e-mail cím ők 2 órával késöbb irták ” kedves” Szebeni Müller Ildikó külgyem el a megadott lengyel címre amiről tudjuk nincs válasz , szóval én fogtam és feladtam a Pesti cégnek ahonnan jött, és most várom mi lesz. Ha lesz fejlemény jelentkezem.

Goti szerint:

7.-én kaptam választ, Szebeni-Müller Ildikótól:

“Önnek a megrendelésről való lemondása esetén két lehetősége van:

• megtéríti a szolgáltatás díját, ami cégünk számára 1180 HUF
• megad egy időpontot, amikor a termék átvétele Önnek megoldható, ebben az estben a kézbesítés díját cégünk állja.”

hát egyszerre visszaírtam:

“nem találom a cégbírósági bejegyzést, és a termékről a bevizsgálási tanusítványt, szivesen elolvasnám, kérem jelölje meg hol találom. + nyomatékositottam, hogy nem fizetek semiilyen ktsg díjat, és ezen felül figyelmébe ajánlottam ezt a linket.

ez volt 8.-án azóta nincs reakció a levelemre..
ha lesz, azt is megírom.

Tudom, hogy sokan vagyunk akik szeretnénk -ha már anélkül nem megy- segitséggel lefogyni, de ez ne arról szóljon, hogy bármi áron.. mi van ha olyan adalékanyagok vannak a kapszulában amik károsak? jobb esetben meg placebo, az ugye meg átverés! figyeljetek oda!!!

nemaaa szerint:

nekem ma jött meg… ezek után kíváncsi leszek hat-e? :) …. vagy inkább költöttem volna sörre! :)

Goti szerint:

Sziasztok

hittem,tegnap/szombaton/ rendeltem, telefonon egyezetettem, majd a sok negativ hozzászólás miatt e-mailben most lemondtam.
eddig semmi válasz nem érkezett, de beleirtam a levélbe,hogy ne is akarják a futárszolgálatot kifizettetni.

kiváncsi leszek mi történik…

simi szerint:

helló az lenne a kérdésem hogy lehet e rá alkoholt fogyasztani?

Zsotti szerint:

Én is bevásároltam a szerből ajándék lett volna , de már nem aktuális ,ma érkezett meg. Ha valakit érdekel a bontatlan 60db os csomag eladnám .19800Ft ért érkezett 10000Ft ért vihető.

Lajosné kovács szerint:

nyolcezerért megveszem

Németh Ágnes szerint:

Van egy megkezdett 60 db.-os dobozzal, hiányzik belöle 7-8 szem.Ha érdekli eladó.Írjon, vagy telefonon tessék jelezni. 06/30/408-2020 Üdvözlettel

Horváth gergely szerint:

Kedves Hozzászólók! Akik voltatok olyan buták sajnos, hogy bedőltetek egy olyan trükknek, ami lehetetlen (fogyni minden fogyókúra és mozgás nélkül, amellett, hogy azt eszem amit eddig), megkérlek titeket, hogy legyetek szívesek és ezt a csodaszert a fogyasztóvédelemnek bevizsgálásra küldjétek már el a cég címével, és egyéb elérhetőségével és a tapasztalataitok leírásával (Hasfájás, görcsök, rendkívüli étvágy, nehéz széklet, stb) együtt! Nagyon jó lenne, ha hatóságilag is fellépnétek a cég ellen! Mert teljesen szabálytalan. De ha a cégbíróságon tennétek feljelentést, szerintem ezt a céget még akkor is megbüntetnék! Már mikor megnéztem tök véletlenből a honlapot, akkor találkoztam olyan dolgokkal, amik teljesen hiteltelenné teszik az egészet. Érdekes, hogy az illető, aki lefogy előtte egy víziló, a csodasz.rtól izompacsirta lesz? És már a cég maga igen gyanús elsőre is. Már a honlap meglátogatásakor feltűnt, hogy a cég teljesen törvénytelen, és ha a termék tényleg olyan csodaszer (amilyen nem), akkor is a cégbíróság felszámolná helyből. Tehát legyetek kedvesek kedves hozzászólók, és a fogyasztóvédelemnél jelentsétek fel őket, hogy soha többé senkit ne verhessenek át! És legközelebb legyetek figyelmesebbek! Mert fogyni ilyen hirtelen minden tisztességes orvos szerint nem szabad ilyen gyorsan, ahogy a cég hirdeti. Az ember bőre, szervezete megsínyli ezt! És nem mellesleg a csoda szer több országban már betiltásra került, mert egyes használóknál szívbetegséget okozott! Tehát nagyon gyorsan hagyjátok abba a szer fogyasztását!
UI: A TV-be is beküldhetitek a szert, szerintem ők is utána járnak, ha leírjátok mik történtek veletek, és legalább sok emberhez eljut, hogy mekkora csalás, és valszeg a TV elmondaná azt is, hogy milyen a szabályos, és egészséges fogyókúra.

wimmer józsefne szerint:

Valószínű, hogy ez is átverés mint, minden aminek nincs engedélye/bevizsgált engedélye/mert erről nem írnak. Én ugyan kitöltottem a megrendelő lapot, mert akkor még csak7.900,- FT volt az ára, de mire jött egy új oldal, ,
már két csomag között lehetett választani, természetesen dupla áron, Se az adatlap kitöltésekor, se a két csomag választásakor nem kattintottam a megrendelem szóra, és mégis kaptam egy emailt, hogy 4 napon belül szállítják a kis csomagot! Elérni se a megadott telefonon, se a megadott email címen nem tudom elérni a forgalmazó, illetve a hírdető céget/supplement food/!

jucibagoly szerint:

Csodákat ne várjanak. Ebben a világban mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Lehet önmagukat ámítani, mondani, hogy jaj, de jó, ettől minden más lesz. Jól esik becsapni önmagunkat, én is gyakran beleesem ebbe a hibába. Mégis Önök szerint Amerikában miért van olyan sok elhízott ember? Fiatalok, idősek egyaránt. Szedik a gyorséttermi kaja mellé a csodakapszuláikat? Igen, és mire mennek vele? Nyitva kell hogy legyen a szemük, mindenki a mások pénzére pályázik. Miért van a tőzsde? Mert minden eladó, akár Önök, akár én is az lehetek. Pénz, pénz. És az emberek örökre ugyanazokba a gödrökbe esnek bele.

Aki tündérekre vár, az nem tanul,
Aki fellegekben jár, majd sárba hull . . .
Varázspálca sincs ma már, a józan és az úr,
Kell néha, nem vitás, egy kis ámítás . . .
Nem, nincsenek új csodák,
Anyu mondja ezt nekünk,
Fejünk bólogat rá, de hát
Azért mást remél szívünk . . .

Szerdahelyi Róbert szerint:

Üdv. Mindenki!

A mai napon elküldtem egy rendelést. Aztán kezdő módjára utána kezdtem el olvasgatni itt a hozzászólásokat.
Milyen érdekes, hogy az “Ő” oldalukon mindenki ledob 10-15-20 kilókat, úgy lenyomozhatatlanul…!!….
Itt meg hazai beszélgetőpartnerek mind zordabb valóságról írtok.
Gyors döntést hoztam és 3/4 órával a rendelés után küldtem egy válasz email-t oda, ahonnan a visszaigazolást kaptam, hogy ……….bla-bla-…..megrendelésszám………a belgyógyászom nem engedi beszedni és lisztérzékenység, gyomorproblémák stb…. LEMONDOM A MEGRENDELÉST…………..
Azt hittem többet kell majd és többször magyarázkodnom.
2 percen belül jött a válasz email:

– “Üdvözlöm!
Megkaptuk Öntől a nyilatkozatot megrendelése lemondásáról, éppen ezért a kézbesítést megszakítottuk.
Szeretném azonban tájékoztatni, hogy bármikor, kockázat nélkül elkezdheti a fogyókúrát étrend-kiegészítőnkkel, hiszen a kívánt hatás elmaradása esetén minden esetben élhet 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkkal. Ez abban áll, hogy vásárlóink teljes elégedettsége érdekében a készítmény felhasználása után is vissza tudjuk fizetni a vételárat, amennyiben az nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket…………………stb……….
……stb…………..Ha kérdései maradtak, a következő telefonszámon érhet el: +36 1 4088950

Üdvözlettel,
Szebeni-Müller Ildikó,
Ügyfélszolgálati Osztály ”

A válaszlevél olyan gyorsan jött, érezhető volt, hogy ez mint formalevél elő volt készítve, pár perc alatt nem írhatták!
Ezek szerint többször is szükséges volt ilyen válaszlevelet küldeniük.

És a levél “aláírója” az a valamelyik hozzászólásban “nemlétezőként” említett hölgy……

Itt hirdetik, hogy visszaküldik a pénzt elégedetlenség esetén…….
Szomorú, hogy sajnos több hozzászóló is az ellenkezőjéről tesz említést!!!!

JAAAJJJJ, PEDIG DE JÓ LETT VOLNA LEADNI EGY TÍZEST ÚGY, HOGY NEM KELL ELMENNI FUTNI !!!!
………..ÚGY LÁTSZIK CSODÁK PEDIG NINCSENEK…..

UI.: szóval én nem csalódtam a termékben, mert inkább lemondtam, mások negatív leveleinek olvasására.
Aki a saját bőrén szeret tapasztalni, megpróbálhatja.
Óvatosságot és sok sikert kívánok Mindenkinek!

Szerdahelyi Róbert

Sz.Zsófia szerint:

Sziasztok!
Én is szeretnék egy pár kg-t lefogyni..rendeltem is a 60db-t, de nem akartam küldeni, egy Ausztriából hívó nőnek csak úgy 50€ -t egy ismeretlen cég bankszámlájára. Mert nekem így mondták, hogy majd ha elküldöm a pénzt akkor kiküldik a csomagot.
Hát persze mondtam ,hogy majd hívjon még akkor talán lesz pénzem. Azóta 3 különböző számról hívott valami Sophie Schiller és mindig azt mondom neki ,hogy majd máskor mert most nincs pénzem.
A mai napon is fölhívott és akart előleget kérni mint foglaló pénzt , de azt mondtam még nincsen és erre köszönés nélkül kinyomott. :)
Most este kaptam egy e-mailt tőle, hogy ha bármilyen kétségem vagy kérdésem van írjam meg vagy hívjam föl ezt : +49 371 8219 9897 a számot. Továbbra is szivatni fogom a csalókat.
Ajánlom a nyers répát és a magvakat. Sokan nem tudják, de a vitaminok csak zsírban oldódnak fel.(pl.vaj)
Hajrá a fogyással! :)
Az oxigén elősegíti a fogyást!(pl.fél óra séta) Én nem futok, már csak sétálok és fogyok tőle.

Gabriella szerint:

Meg egy erdekesseg,most neztem meg,hogy a roman reklam veboldalra tegnap irtam romanul kommentbe,hogy ne vegyek meg ezt a szart mert nem legalis es egy nagy kamu es lassatok csodat> le van torolve a kommentem :) Szelhamos, szarhazi, rablo banda,hogy szomorodjanak meg és száradjon össze a belük az éhségtől!!!!

Mónika szerint:

Még annyi ,hogy a dobozon magyar nyelvű leírás van.Hát nem tudom mennyire megbízható, és 7900 ft-ot fizettem a 60 db-os kiszerelésért

Gabriella szerint:

En multhet elott 9900 forintert vettem,amit romaniabol rendeltem es amikor atvettem roman penzel kelett fizessek es az en dobozomon mar romanul ir.Szoval tobb orszagban folyik ez a gaztett :(

Mónika szerint:

Ma érkezett meg az úgynevezett “csodaszer,,…hát nem tudom,amilyen negatív dolgokat olvastam róla,az igazat megvallva nem merem elkezdeni a szedését,félek hogy a szervezetem másképp reagál erre a szerre.Mit gondoltok??Megpróbáljam??Légyszives adjatok tanácsot!!

Üdv:.Mónika

Gabriella szerint:

Kezzuk ott,hogy nem kelett volna megvegyed.De ha te sem voltal eleg jol informalt,akkor beleestel a csapdajukba :( En tobb mint egy hetet szedtem es nem fogytam semmit,utanna halottam a remhireket es nem szedem tovabb :( Kar hogy az allam nem keresi meg ezeket a szarhazi embereket es nem bunteti oket kello keppen :(

Gabriella szerint:

Szégyeljék magukat azok akik árulják ezt a szart.És ha valaki meghal tőle,vagy mit tudom én mi történik vele?Sajnos én is bedőltem nekik és vettem.Az a riasztó,hogy én romániábol rendeltem meg és mar egyből csak román feliratú dobozt kaptam és utána a veboldalt románul találtam meg.Kérdem én ,hogy hol van itt az igazság,hogy átvernek annyi szerencsétlen, naiv embert :( Remélem,hogy nem lesz tőle semmi bajom, amúgy több mint egy hete szedem és egy grammot sem fogytam tőle,megnőtt az étvágyam is a fene egye meg őket.Nem ajánlom senkinek,tanuljanak a hibámból és ne vegyék meg.Túl szép lett volna ,hogy igaz legyen…a kurva anyukat,hogy milyen hiteles veboldalt csináltak.
Üdv minden naiv embernek :(

Friss Ildikó Erzsébet szerint:

Nagy reményekkel rendeltem meg – szerencsére csak egy doboz kapszulát.
Mind a 7 ajánlást betartottam, betartom. Még a maradék 10 tablettát beszedem. Almát eszem, rendszeresen
tornázom, de egyetlen egy dekát sem fogytam.

SZóval megint át vagyok verve!! Azt hiszem ez volt az utolsó, hogy bedőltem egy ajánlatnak.

Tanuljatok belőle!!

Üdv mindenkinek: Ildikó

Katalin szerint:

Ki az aki le tud fogyni havonta kb. 10 kg-ot? Akin legalább 30, 40, 50 … kg felesleg van!

A többieknek üzenem, hogy lehetetlen pár hét alatt elérni a tökéletes alakot, ez tuti fix!
Ha a megfelelő eredményt szeretnéd elérni legalább 5 hónapot szánj az új életmódra, diétára!
A tabletta nekem segített de reális elvárások mellett: havi 1 kg!!!
Összesen 10 kg-ot fogytam 9 hónap alatt. Az első 7 kg-ot a tabletta nélkül, majd 2 hónap masszív stagnálás után a tabletta segítségével 3 kg fogyás 1,5 hónap alatt úgy hogy csak minden második héten szedtem diéta mellett és csak napi 1 kapszulát!
Ez a fogyás titka, ha elfogadod, hogy hónapok kérdése,hogy elérd álmaid alakját! Ez a garantált tuti módszer!
Soha életemben nem fogytam még le 10 kg-ot és nagyon boldog vagyok.
Most fogom megrendelni a 2. dobozt és ugyanazzal a mérsékelt adagolással fogom folytatni a kúrát, a 9 hónapra még rászánok 3-at, 4-et és yo-yo effektus nékül kényelmesen fogok eljutni a minusz 15 kg-hoz, ami számomra a tökéletes karcsú alakot jelenti.

Egy fontos üzenet: Gondoljatok bele, hogy ha hirtelen hat a kapszula, a felszabadult rengeteg méreganyag miatt lesztek rosszul, nem magától a készítménytől!
Ha hirtelen kezd el tisztulni a tested, akkor saját magát toxikálhatja a szervezeted!
Ezért fontos, hogy bízzatok a lassabb de sikeres tempóban és Ti is megvalósíthatjátok a kitűzott célt!

Sok szerencsét kívánok Mindenkinek!
Üdv
Kati

élet-halál szerint:

Üdv ! Nem szabad bedőlni semminek.A múltkor hallattam,hogy egy ismerősöm elkezdett fogyózni és kórházba került,csak fogyott-és fogyott.Mig végleg elfogyott!!!!!!!!!!!Inkább kevesebbet eszem,de nem akarok meghalni mint egyesek.Már ez nem az első.Sajnos a legjobb ismerősöm is igy van,két gyermek anyja még kicsik,nem tudom meggyőzni,hogy egyen.A tévé is irta, és mutatta ,hogy ilyesminek nem szabad bedőlni,mert soha sem vizsgálnak be fogyókúrás tablettákat. Sajnos mégis megadják az engedélyt.Egyél kevesebbet,igyál több folyadékot,és mozogj többet,,vagyis a gyors gyaloglás sokkal többet ér .Higgy nekem !

Kovács Árpádné szerint:

Szép napot kívánok.Mivel egy doboztol egy dekát nem fogytam . Szeretném megkérdezni, milyen címre küldte a terméket vissza.És a pénzéhez hogy jutott hozzá , köszönettel. Kovács Árpádné

Katalin szerint:

Én vissza mondtam a megrendelést, mert sokkal több a negatív hozzászólás mint a siker történet gyanúk.
Olvastam sokaknak a hasukat fel zavarta a tabletta. Ugyan ezt a hatást (de eredményeset) 2000 alatt tudok venni a boltban. Remélem a levelem észlelik, és az indokot is elfogadnak. Figyelmetlen voltam és bedőltem a hangzatos reklámnak.

Vicus szerint:

Már a megfendelés folyamatánál nagyon kell vigyázni!
Csak elindítottam a megrendelést, azért léptem tovább, mert egy következő oldalon plusz információt, akciót ígértek, el szerettem volna olvasni, de nem megrendelni! Ezért vissza nyíllal vissza lépkedtem, és szerintem el sem jutottam a rendelés véglegesítéséig. Érdekes módon, ennek ellenére másnap kaptam egy e-mailt, – állítólag telefonon nem voltam elérhető – hogy vették a rendelésemet. Azonnal lemondtam, mondván, hogy nem is véglegesítettem, és már a honlapra sem emlékszem. Két napig semmi válasz nem érkezett, majd este hét óra tájban kaptam egy sms-t (érdekes, most megvolt a telefonszámom), hogy átadták a futárnak. azonnal írtam ismét, hogy nem fogom átvenni, mert nem rendeltem meg, és időben lemondtam, kaptam választ, hogy akkor ne vegyem át – ezek után tegnap kaptam egy e-mailt, hogy fizessem ki a futár szolgáltatást.
Úgy gondolom, időben lemondtam a meg sem rendelt terméket, így nem vagyok köteles szállítási díjat fizetni, erre a levelemre még nem válaszoltak.
Azt hiszem, én is meg fogom tenni a megfelelő lépéseket, ha továbbra is szivatnak, és nem veszik figyelembe a vásárlástól való elállási jogot sem.

Anikó szerint:

Ugyan ebben a cipőben járok,valamikor a nyár elején voltam a honlapjukon,vagy hol és csak nézegettem,nem véglegesitettem….én is kaptam sms-t..mailt,hogy jön a futár…hát én meg nem vettem át..én nem rendeltem meg…Erre ma kapok egy mailt…,hogy ugyan már fizessem meg a futár szolgáltatást…mert ugye az azért nem ingyen van ám:D mint ahülye gyereknek:)…jah és két lehetőségem van,vagy megfizetem a szolgáltatást…vagy elküldik még egyszer a bogyókat…ugyan kérem:D hülyének nézik az emberlányát????

jah és nem voltam elérhető telefonon…és fél év után jut eszükbe.A jó ….anyjukat

Levi szerint:

A http://pkx436.medicalnewsreporter.com/ honlapon beirtam egy kritikus hozzaszolasomat, de hamar letoroltek. Ugyanaz a cikk megjelent mas nyelven is, csak a debreceni Pal-bol lett minnesotai Paul az USA-ban vagy katovicei Pawel a lengyel valtozatban. Amugy a honlap is egy takolmany, nem mukodik rajta egy hivatkozas sem (pl. Like-gomb, Informaciok, Velemenyek, E-mail mind kamu). Valoszinuleg a hozzaszolasok sem jelennek meg valojaban csak a sajat gepunkon tunik ugy, hogy megjelent.

Horváth Kati szerint:

Üdvözlök mindenkit!

Sajnos én is bedőltem ennek a cikknek. Kb. két és fél hete szedem a Fogyókúra nevű készítményt (amit mindig más név alatt reklámoznak) egy dekát sem fogytam tőle. Nekem ugyan nem fáj tőle a gyomrom, de azt a fene nagy fittséget sem érzem, mint ahogy reklámozzák. Negatív kritikáimat megfogalmaztam és elküldtem a http://pkx436.medicalnewsreporter.com/ címre, de “természetesen” ott nem jelent meg az írásom.

Tegnap írtam a megadott email címre is, hogy érvényesítsem az általuk biztosított 100 %-os garanciát, vagyis jeleztem, hogy küldjék vissza a részemről kifizetett 9.900 Ft-ot. Még aznap válaszoltak is, és közölték, hogy a kis dobozos (vagyis 30 szemes) adagra a garancia – a szabályzatuk szerint – nem érvényes és egyébként örüljek, mert nekem ennyi pénzért a 60 db-os dobozt küldték el, mivel a kis doboz -a megrendelésem időpontjában – hiánycikk volt. Vagyis nem fizetnek. Kiváncsi lennék arra, hogy ezt a szabályzatot hol lehet megtekintetni, mert én nem találtam a honlapjukon….

Csalás az egész, senki ne rendeljen tőlük.

Kovács Adél szerint:

Helló Mindenkinek!
Én augusztus 30-án kaptam meg a csomagot, nem voltam itthon, így lakótársam vette át, mivel azt gondolta, hogy elfelejtettem neki szólni arról, hogy csomagot várok, és kifizetett 9900 forintot helyben a futárnál, felhívni meg persze elfelejtett. Nem rendeltem semmit ettől a cégtől és mástól sem. Mint kiderült, a Turbodiet adatbázisát feltörték és ott szerepelt a címem, mivel egyszer egy ismerősöm külföldről oda kérte a csomagját.
A tabletták közül egyet sem vettem be, nem is szándékozom. Ha valakit esetleg érdekelne, akinek bejött… az jelezhet nekem, mivel nekem nem lesz rá szükségem.
Mit csinálnátok a helyemben?

Bögös Zoltán szerint:

Szia! Ha a 60db-os változat van neked 7500ft-ért átvenném tőled! 06704212015

Szántó Attila szerint:

Üdv minden lefogyni akarónak!
Én kipróbáltam pár hétig de sajnos nem fogott meg a súlyfelesleg. Maradtam a régi!!
Így próbáltam visszaigényelni a termék árát………
de sajnos csak 8.500ft. kaptam a 10.000ft (a beígért 100%) visszafizetés helyet .
Na mindegy én még egyszer nem próbálkozom itt.
Üdv a fogyni kívánóknak ( csak dobd a pénzed bele) sok sikert.
Tisztelet nektek: Szántó Attila

://///Éva szerint:

:-(( sajnos hasonló cipőben járok mint az itt lévők….. rendeltem,nem fogytam… epp keszülök visszaküldeni a dobozt egy levelkevel…csak nem tudom ,hogy a lengyel ,vagy az itteni-szlovakiai-cimre kell e küldeni… amugy en irtam egy e-mail ,mikor rendeltem,hogy hogyan tudjak ellenőrizni ,hogy ki fogyott és ki nem ,mivel ilyen garanciat vallalnak,hogy visszafizetik az összeget,a válasz az volt ,hogy mivel olyan keves a negativ velemeny,ezert merték ezt igy bevállalni…. háát… meglatom,milesz ebből… valoszinüleg semmi. :-((

Torma Ferencné szerint:

Oda küld vissza , honnan küldték. Én is ezt tettem 4 nap alatt vissza kaptam a pénzem!

balozsi szerint:

Külön említést érdemel a honlapjuk (http://pkx436.medicalnewsreporter.com/) néhány részlete:

1) A rajta lévő, hozzászólások nem frissülnek, csak a rajtuk lévő dátum, ami mindig éppen aznapi!
2) A hozzászólások nyilván mind kamu, mert mind ömlengően pozitív, nem autentikusak
3) Én hozzászóltam, negatívat, háromszor is, és mindháromszor levették
4) A Facebook LIKE gomb csak egy kép, nem működik
5) Az egész úgy néz ki mint valami gyógyászattal foglalkozó magazin, cikkekkel, stb. de persze nem az
6) A pirosbetűs akciós ajánlat mindig éppen aznapig tart

Ritka botrányos csalás, még a neten is. Sajnos én sem figyeltem eléggé, csak most néztem meg jobban az oldalt, miután én sem fogytam tőle a grammot sem három hét után. Nálam annyi a jó hír, hogy rosszul sem lettem tőle, mintha semmit sem szednék.

Festetics szerint:

és ha megnézed ezt a 2 oldalt, látni fogod, hogy csalás az egész:

http://pkx436.medicalnewsreporter.com/

http://pqx.medicalnewsreporter.com/

ez elo az szlovák, a második magyar. A szoveg ugyanaz, csak le van fordítva, a neveket megváltoztatták, a hozzászĺásoknál csak a dátumok változnak, ugyanúgy, mint az akciónál…

Átverés az egész.

Kálmán István szerint:

Én is bedőltem mint sokan, már “csak” 11900.-ft-tall vágtak meg, de látom a legújabb reklámokban már
7900.-ft-ért is lehet kapni. Úgy látszik terjed a híre.
Nekem is kikészült a gyomrom mikor szedtem. Egy dekát nem fogytam, pedig még az étkezésemre is oda figyeltem. Csalás, szélhámosság az egész. A visszavásárlásra nem sok a remény, mert a megadott
telefonszám nekem csak zenélt, a megadott cím meg valószínűleg “kamu”.
Én most a fogyasztóvédelemhez fordulok, nem mintha ettől várnám a csodát, de ha sokan tennének panaszt
akkor talán ezt a sok szélhámosságot csökkenteni lehetne. Megkérek mindenkit aki becsapva érzi magát
írjon legalább egy e-mailt . Minden megyében és a fővárosban is van közvetlen ügyfélszolgálati fogyasztóvédelmi
iroda, oda lehet e-mailezni, vagy személyesen bemenni. Budapesten— fogyved kmf budapest@ nfh.hu.—-

Hajrá! Ne hagyjuk magunkat!

Anikó szerint:

Én is bedőltem, 19.800 Ft-ba került. Én legszívesebben azokat is beperelném, akik nevüket, fényképüket adják egy ilyen csaláshoz.

Torma Ferencné szerint:

A terméket arra címre küld vissza ahonnan küldték, fénymásold le a papirokat , és azt is tedd a dobozba, és írd meg , hogy a a Fővárosi Fogyasztó Védelem ezt tanácsolta, oda küld a csomagot ahol feladták. Én 4 nap alatt, vissza kaptam a pénzem kb .2 hete ! Remélem ezt teszed !

Peter szerint:

Gyerekek meg ne vegyétek, be ne dőljetek, ez egy hatalmas nagy kamu, futott már több néven, több hőslefogyóval, keressetek rá a neten!

Anikó szerint:

Sajnos akik idáig eljutottak azok már mind bedőltek legalább egyszer.

Balogh Béláné szerint:

sziasztok!elsősorban beszeretnék számolni,mindenkinek,hogy még egy hete sincsen hogy szedem ezt a szarságot.nos! a nagy problémám azt hogy nagyon fáj tőle a gyomrom,szinte hihetetlen nagy fájdalmam van tőle.napi szinten meg kell küzdenem a fent létemért,mivel még az élet erőm is el megy,kedvtelen,egyben a hangulatomat nagyon megváltoztatta.nem tudom hogy mi tévő legyek,mivel még azt sem tudom hogyan kezdjem el,és hova juttassam vissza.kérem segítsenek!
baloghné

Torma Ferencné szerint:

Küld vissza a terméket arra a címre ahonnan küldték !

csaszarimo szerint:

Nektek honnan küldték a bogyókat?

Hollandi Katalin szerint:

T. Cím!

Nagyon szépen kérem Önöket , hogy az elküldött fogyokurás étendkiegészitőt 1 dbozzal ami 19800 Ft- Ft hova küldhetem vissza.

Még nem bontottam fel, de elvittem a házi orvosnak és mivel én sziv és érrenderrel kapcsolatosan le vagyok százalékolva azt mondta ezt nem szedhetem

Kérem a segítségüket hogy visszakapjam a pénz, 58 ezer forint a nyugdijam

Nagyon kérem a segítségüket és várom a címet orovsi és a leszázalékolási papirti elküldöm ha igényt tartanak rá.-

tisztelettel

Hollandi Katalin

Torma Ferencné szerint:

Szép napot! Fénymásolj le minden papírt ami a tabl. érkezett. Tedd a dobozba a fénymásolatot is . És írd meg nekik , hogy a Fővárosi Fogyasztó Védelem , tanácsolta , arra a címre kell vissza küldeni ahonnan a csomag érkezett. Én 4 nap alatt kaptam vissza a tabl. árát . Kb 2 hete. Mert ez az egész egy szélhámosság !

Torma Ferencné szerint:

Lehet , hogy nem is létezik Szebeni-Müller Ildikó , ez csak egy kamu !!!!!!!!!

mywhy7 szerint:

Nekem sem használt, visszaküldtem és 2 hónapja próbálom visszakapnoi a pénzem. Ez az email érkezett, hátha másnak is segít. Sok sikert!

A garanciaigény teljesítéséhez Önnek annyit kell tennie, hogy az alább
megadott postázási címre a termék átvételétől számított 60 napon belül
elküldi:
– a kijelentést, hogy nincs megelégedve a termékkel és kéri vissza a vételárat
– a kúra egyszerű leírása (hogyan fogyasztotta a terméket, betartotta az útmutatót)
– a termék üres vagy teli dobozát (Ez az Ön esetében már teljesült)
– a bankszámla-számot, amelyre vissza szeretné utaltatni a pénzt (kérjük, NE
adjanak meg IBAN- formátumú bankszámlaszámot, csak simát, technikai okok miatt
nem tudjuk az IBAN-formátumú számlaszámra átutalni a pénzt!)
– mindezt olvasható sajátkezű aláírással
Ezeket az adatokat az alábbi címre kell elküldeni:

Címzett: Massive Dynamic Sp. Zo.o
00-511 Warszawa
Nowogrodzka 23
Poland

Üdvözlettel,
Szebeni-Müller Ildikó,
Ügyfélszolgálati Osztály

Balogh Béláné szerint:

nagyon sajnálom az embereket,bele értve magamat is mivel ilyenek vagyunk,befolyásolhatóak,és mit sem gondolva arra hogy hogy lelkileg és idegíleg tönkre megyünk,addig a cég(nek)telik a zsebük.én jó magam fogytam 5kg-ot igaz hogy nem ez által,hanem zsírszobrász segítségével.legalább ott tudtam hogy mi az injekcó ható anyaga,de mi a biztosíték erre hogy a csodabogyóban mi van??????????????elgondolkodtató!igaz hogy rendeltem én is,viszont azzal tisztában vagyok hogyha nem sikerül lefogynom,a pénzemnek bottal üthetem a nyomát.

Evi szerint:

Sziasztok!

Saját tapasztalatom próbálom rövidre fogni,hátha az én levelem is hat rátok ezekkel a csalókkal!

É is megvettem,semmit se ért!Sőt az elenkezője!Éhségérzetem lett és az étvágyam csak nőt!Majd egy ismerősömmel való beszélgetésnél elejtette hogy vett a neten 1 kapszulát,de soha többet,mert hullott a haja szerinte az összes vitamint kiszedte belőle,és mint nálam az étvágya is megnőtt….Egy darabig mélyen halgattam,mert szégyeltem hogy 2 dobozzal én is vettem csekély 20 ezerért,de nem birtam megkérdeztem mi volt a neve….megnéztem az enyémet hát ugyan az!Igen ez a Weight Loss!

Írtam a cégnek!Erre a válasz:Minden szervezetre másképp reagál és 90% nak bevállt.Ennyi volt.Majd irtam mégegyet mert nekem se olyan dagadt a pénztárcám hogy akkor ezt hogy lehetne visszaigényelni.Nos feladtam én is kintre az egy dobozt amiben bőven volt,a másikat kidobtam,és ma kapok egy levelet hogy kell irnom mégegyet hisz mivel egy dobozt küldtem vissza jelzem nem üresen,így nem fogadják el a reklamációt!Na itt elszekadt a cérna!Kerestem az oldalt hogy elolvassam a feltételt amibe az van hogy a DOBOZT NEHOGY KIDOBD…..de magyarul nincs!

Nagyon remélem hogy a tv ügyvédje vagy más média előveszi ezeket,mert csak ma olvastam utánna sajnos hogy mennyien vagyunk!Az a szomorú hogy ők kezelnek minket csalóként!

Még én levelezgessek velük,nem kevés idő pénz rohangálás…….Na de majd kicsit keményebben leírom a véleményem, meg ha kell ezt a fórumot is kinyomtatom, hogy lássák a csodaszerük hatását……

De amiért ilyen szemetek mostmár akkor ha nem akarják kifizetni azt az egy dobozt,akkor az időm a postaköltségem téritését is kérem.Mert hasznosabb dolgokra is költhetném és tölthetném ezeket!

hxxp://pkx436.medicalnewsreporter.com/
hxxp://sln36.weightlossc.com/

Zita szerint:

Sziasztok!
Én is rendeltem – Fogyókúra néven fut a cucc, ill. Fogyókúra forte – bedőltem én is a kecsegtető ajánlatnak, miszerint most kedvezményesen 2 doboz az enyém lehet 19800 magyar forintért.
A kiszállítási kálváriát most nem részletezném, de innentől ment el a kedvem az egésztől.
Az való igaz, hogy ha napi kettő bogyót kell bekapni, akkor a 60 szemet tartalmazó doboz 1 havi adag, tehát ebben (sem) korrekt a történet. Ti kapszuláról írtok, az enyémben olyan korpatabletta szerű valamik vannak, erről mit gondoltok?
No, mind1, ha már ilyen ostoba volta és bedőltem, akkor elkezdem szedni, majd látom… gyenge kezdés után remélem nem erős visszaesés következik!!!
Hajrá mindenkinek!!! :-)

Torma Ferencné szerint:

Szép napot ilyenkor mire gondolsz? Én is rendeltem , de teljesen felborult az alvásom és az anyagcserém. Pedig úgy szedtem ahogy írták. És azt nem értem miért Lenyel címre kell küldenem , ha a terméket Budapestről kaptam. Kérlek válaszolj!

Szabó Klaudia szerint:

Sziasztok! Én ma kaptam meg a 60 darab kapszulát ami 9900 Ftomba került, egy darabot nem vettem be belőle, és szeretném eladni, mivel nem figyeltem az összetevőkre, így megrendeltem, de mivel lisztérzékeny vagyok és nem szedhetem. Búzarostot tartalmaz ami ugye gluténos. Szivesen átpasszolom másnak akinek segített.

Bögös Zoltán szerint:

Kedves Klaudia! Most olvasom hogy 60db-os kapszulát vett, én átvenném 7ezerért! 06704212015 üdv

Tóth József szerint:

Örömmel közlöm, hogy beszedtem mind a 60 szem fogyótablettát,és láss csodát híztam 1 azaz egy kilót.Telefonáltam a megadott számon, egy kedves hangú úr vette fel. Kérdésemre, hogy ezek után szeretném visszakapni az igért teljes összeget, azt válaszolta, hogy majd email címre megküldi mi a teendő. Tehát várom a válasz azóta is.

Toncsi szerint:

Hali! Pont most vettem át a csomagot és úgy jártam mint Attila, azzal a különbséggel, hogy nekem 13900HUF-ba került. Egyből felhívtam telon (3614088950) és egy tört magyarsággal beszélő ?Lévai Ágostonnal? beszéltem, Szerinte az embere nem kielégítően tájékoztatott, mert 13900Ft-ért 60db kapszula jár, amennyiben a pénzvisszatérítésre igényt tartok sikertelenség esetén. Amennyiben nem tartottam volna igényt úgy 9900Ft. A telefonon agitáló emberke egész más verziót adott elő. Próbáltam meggyőzni Ágoston urat, hogy ez így nem korrekt.
Úgy hogyha valaki rendel figyeljen nagyon oda és kérdezzen rá ill. kérje sms-t az ajánlatról. Én már befürödtem.

Attila szerint:

Halihó! Én is rendeltem és most meg is kaptam a csomagot. A hatásával kapcsolatban természetesen még semmiféle tapasztalattal nem rendelkezem. De azonnal kiderült egy turpisság (hogy finoman fogalmazzak) és ezt mindenképpen szeretném megosztani a rendelni szándékozókkal! Ha jól megnézzük a hirdetést mindenhol 1 havi adagról és 1 hónap alatt elérhető eredményről van szó. A fotókon látható dobozon feltüntetett kapszulaszám 30. Az adagolás 2 kapszula naponta. Vagyis ha a “szuper akciós, csak ma csak neked” ajánlatot elfogadva 7900 forintért megrendel az ember 1 dobozzal, akkor 30 kapszulát kap, ami csak 2 heti adag!!! Ha ki akar az ember lépni a megrendelésből akkor kaphat egy “még szuperebb, még akciósabb ajánlatot” dupla adagra “mindössze” 12800 forintért. Mondhatnák, hogy szinte hihetetlen mennyire jól jártunk ekkor. Nézőpont kérdése, az biztos, hogy 12800 forintért kaptam “dupla adagot” vagyis 60kapszulát. A baj csak az, hogy a 60 kapszula 1 havi adag. És ez azért így igen drága. Ennél már csak az lehet nagyobb baj, ha nem is használ! Bízom benne és kívánom a forgalmazónak is, hogy ne így legyen!

Petra szerint:

Sziasztok!Én már 16 napja szedem ezt a kapszulát és még egyenlőre semmi jó hatása nincs!Viszont nagyon görcsöl a hasam sokat iszom és nagyon sokat járok wc-re!Pedig betartottam azt,hogy ebéd és reggeli előtt 20 perccel bevegyem,de semmi!Aki tudja mondja már el,hogy hova lehet visszaküldeni!Köszönöm!:/

Niki szerint:

Sziasztok!Kipróbáltam a kapszulát és egy grammot sem fogytam pedig tornászom is.Hol lehet a pénz után reklamálni mert nem találni arról semmit!Az idő pedig fogy:(

Németh Beáta szerint:

megrendeltem meg is érkezett a párom részére vásároltam a tabblettákat azóta nagyon rossz a hangulat nálunk ugyanis hallgatott rám és elkezdte szedni ezt a csodabogyót és szenved TŐLE MINT A KUTYA görcsöl a hasa nehezen tud székelni és ugy ég a gyomra hogy napi 5-6 liter vizet kell meginnia .DE mindez semmi búskomor és rám haragszik, pedig én csak a legjobbat akartam hogy fogyjon. 104 kg a súlya ma azt mondta két hétig szedi de ha nem lesz valami eredmény soha többet nem tudom rávenni semmire. Nagyon bánatos vagyok. Ha ez a helyzet nem változik akkor visszaküldöm és kérem vissza az árát. Kérdés???? Milyen cimre postázzam. Remélem ahogy én tisztességgel fizettem és ugy ÖNÖK is tartják az igéretüket a visszafizetésre..Válsazukat várom a fenti E-mail cimemre

zoltán szerint:

akinél bevált a kapszula leirhatná a használati utmutatot, legalábis ahogyan ő használta

lakatos lászló szerint:

én is rendeltem eböl a csodaszerböl de hatása csak a pénztárcámra van szélhámosság az egész fogyasztoszer futok apénzem után. ez nem csodaszer hanem csoda szar?

TTT szerint:

Én is használtam a terméket 14 kiló fogyás nem jött össze, de egy 6-os igen, azért visszakuldtem az ures dobozt, és 2 hét mulva a szémlámon volt a pénz,szóval minusz 6 kg minusz póstaköltség. Bár pár kiló azóta visszajött.

Krisztina szerint:

T cím!
Hova küldte vissza az üres dobozt? 50-es éveim elején járok, figyelek az étkezésemre sok zöldség, gyümölcsöt eszem,15 napja szedem a tablettát, kerékpárral járok dolgozni, hetente 2x tornázom egy fittnesben, és sajnos egy dkg-t sem fogytam. Már nem hiszek benne. Futok a pénzem után. Kérem ossza meg velem a címet amire visszaküldte a dobozt.
Előre is köszönöm: Krisztina

Ildikó szerint:

szia Krisztina !megtudtad hogy hova kell vissza küldeni a dobozt mert én is vissza szeretném ,ha igen kérlek írd meg nekem.köszi

Torma Ferencné szerint:

T CIM !
A tabletát oda kell vissza küldeni, ahol a csomag fel lett adva. Ugyanis és már a Fővárosi Fógyasztó v. állok kapcsolatban. Ők javasolták. Ez a Szebeni Müller Ildikó ez nem létezik. Ez egy kitalált dolog. Ha valami olyat észlelnek , ami őnekik nem tetszik, azt rögtön törlik. Ha nem sikerül akkor a RTL klub Fókusznak kell küldeni egy levelet, ők majd rögtön lecsapnak rájuk !

csaszarimo szerint:

Tisztelt Asszonyom!
a csomag egy logosztikai cégtől jött, akkor oda küldjem vissza?

Üdv csaszarimo

Ildikó szerint:

szia!írd le nekem légyszíves hogy hova küldted vissza ,köszi

Torma Ferencné szerint:

SZép napot kívánok. Szeretném megkérdezni, milyen címre küldte a terméket vissza.És a pénzéhez hogy jutott hozzá , köszönettel. Tné.

Gyöngyi szerint:

A csodaterméküket 2012.03.01-én adtam postára Massive Dinamic Sp.z.o.o.00-511 Warszawa, Nowgorodszka 23. Pland címre (1285 Ft-ért), ami a számlájukon is szerepelt. Azóta várom a pénzemet, vagy azt, hogy a sok emailre, vagy levélre valaki válaszoljon. De semmi. Van egy telefonszám, ami itt kering, azt is próbáltam hívni, de magyarul senki nem akar érteni.
Úgyhogy: gondolom, ennek (mint látom feljebb, én is) jól bedőltem.
Bajom nem lett, de fogyni sem fogytam egyetlen dekát sem.
Kívánom, hogy Önnek legyen több szerencséje!
Üdvözlettel: Gy

Sándor szerint:

Szeretném kérdezni ,hogy mennyit kell naponta bevenni a weight loss tablettából?
Egy hónapja a fiókomban van és elfelejtettem a napi adagját.
Köszönöm a segítséget.

Marta szerint:

Szeretnék segítséget kérni abban, hogy én is a neten rendeltem meg a fogyókúrás tablettát, ás szeretnék még rendelni belőle. Azt az oldalt, amin rendeltem, most nem találom, van valakinek valami ötlete.
Hogyan tudnék hozzájutni ismét.
Köszönöm

Monika szerint:

Most ez a szer Fogyókúra néven fut. http://pkx436.medicalnewsreporter.com/ innen irányít a megrendelőlapra. Én is most rendeltem ,remélem nekem is jó tapasztalataim lesznek:)

Somos István szerint:

Üdvözöllek Mónika. Én aug.11-én rendeltem meg ezt a csoda készítményt, miután elolvastam a magyar honlapon hogy egy magyar fiú odavágott az amcsi fogyózóknak ,a 27-kiló leadásával.Másnap már nyoma nem volt a magyar honlapnak ,legalább is én nem láttam.Mivel az általad megadott címre kattintottam és csodák csodája ugyanaz a manus vigyorog vissza, bár most min Paul ,Bremenből mint igazi német árja …..Hát nemtudom….Mivel én Ausztriában élek, szofotr kaptam egy 69eurós ajánlatot, ami csak ma39. Kiléptem volna, de csak most ,csak nekem 29 euro…. Ugye nem csoda ha mostmár nem bízom ennek a cégnek az üzleti korrektségében . üdv István

Szabó Klaudia szerint:

Nekem van eladó, ma kaptam meg, egy darabot nem vettem be belőle, még ki sem nyitottam, de mivel lisztérzékeny vagyok nem szedhetem. Ha érdekel akkor kérlek írj. Köszönöm!

Bögös Zoltán szerint:

Kedves Klaudia! Megvan még a tabletta? Hány darabosat vettél? Ha 30db-os akkor 5-, ha 60db-os van akkor 10ezret adnék érte! számom: 06704212015

Zsofi szerint:

Szia! Gondolom nem aktuális, de nekem van egy bontatlan dobozom! Nem akarom elkezdeni, meggondoltam magam! Megtenned esetleg?

Tóth József szerint:

Már tíz napja,hogy szedem a tablettát az adagolásnak megfelelően,de nem fogytam egy grammot sem.
Valószínű én vagyok az újabb hiszékeny balek.Csak tudnám mit lehet tenni hogy visszakapjam 9900 Ft-ot.
Én egy nyugdíjas szívműtéten átesett ember vagyok.Sajnos túlsúlyom van (105Kg), szerettem volna ezzel a
kúrával néhány kilót fogyni. Azt sem tudom hová és kihez lehet fordulni ez ügyben? Ha tud valaki segíteni kérem
tegye meg!!! Még van ötven tabletta és szorgalmasan beszedem,remélve hogy fogyok egy kicsit.Ha átvertek
LELKÜK RAJTA!!! Talán okosabb lettem ha könnyebb nem is 9900 Ft-ért.
Tóth József
toth8491@t-online.hu

BCS1223 szerint:

Én is rendeltem a kapszulából és nekem nagyon bevált. Szerintem nem csoda kapszula,mert ahogy az ismertetőben is van aktív az aktív életet nem helyettesíti. Szedem a kapszulát és rendszeresen járok kondi terembe,és “ég a zsír” rendesen. Teljesen elégedett vagyok a kapszulával.

Balogh Béláné szerint:

szia!józsef én azt mondom mindenkinek hogy minden az agyban dől el.én jó magam is rendeltem ebből a csoda pirulából,mert szeretnék fogyni,viszont én 1 hónap alatt 5kg fogytam igaz hogy nem ettől hanem zsírszobrász segítségével.sajnálom igazán a helyzetedet,mert nem lehet könnyű az embernek ha még beteg is,és igy használják ki.ezt én már megtanultam hogy ilyen ez a mocsok világ hogy mindenki mindenkiből hasznod húzz.ki tartás!!!!!!!!!!!ha nem kapsz rá választ akkor én jó magam meg mondom neked őszintén hogy a pénzednek bottal ütheted a nyomát.

Ferenczy Dénesné szerint:

Ilona vagyok.
Úgy látszik az ember soha nem tanul, még az idő múlásával sem. Én is rendeltem 1 dobozzal ebből a “csoda” szerből. Még szerencse, hogy nem éltem a felajánlott nagyobb mennyiséggel.
Nos nemhogy nem fogytam, de “szerencsére” felszaladt újabb 2 kg.
Sajnos, amikor én rendeltem egyetlen negatív információ nem volt a hozzászólások szerint.
Most megpróbálom visszaküldeni valahová, de valószínű, hogy csak egy újabb tapasztalattal leszek gazdagabb.
Maradok a régi jól bevált módszernél – amit te eszel meg, attól én hízok.
üdv mindenkinek Ilona

Fruzsika szerint:

Én már fogytam tőle most szedem a második dobozzal eddig 8 kilót.. nem tudom mi van benne de nem rossz ;)

babi szerint:

Szeretném tudni hol jutottál hozzá. Nekem bevált csak ettől indult el a fogyás. Sajnos nem találom, hogy hol rendeltem 2 hónappal ezelőtt.
Válaszod türelmetlenül várom.

Kati szerint:

Nekem is segített.

Az első dobozzal Lengyelországból érkezett. Most keresem az utánpótlást. Remélem sikerül megtalálni.
A fent leírt telefonszámon rendelhető azonban több féle is van. Jó ha tudod az eredeti összetételét, hogy neked melyik segített.
A jövőhétre többet tudok, talán.
De azt azért ne feledjétek, hogy csodaszerek nincsenek. Havi 2 – 4 kiló havonta az ideális fogyás amikor is a szervezet nem kapcsol vész üzemmódba. Jo – jo efektus.

Torma Ferencné szerint:

Szép napot!
Nekem van majdnem egy megkezdett doboz (49 tabl.)Acai tabl. Én nem szedem , mert teljesen felborította az anyagcserémet, és az alvásomat. Ha akarod szívesen elküldöm neked. 5000 ft-t . Én a 60 tabl. 9990 ft- kaptam.
További szép napot .

Rádi Tibor szerint:

Engem érdekelne.

Mariann szerint:

Nem írtam elérhetőséget: polya.mariann@freemail.hu
Akinek kell 1 dobozzal 60db-os írjon.

Mariann szerint:

Nekem van egy teljes doboz ha érdekel írj.

sbz szerint:

Ez komoly? Hogy csináltad? Tényleg csak napi tabletta, hasbehúzás és kész? Komolyabb ételvisszafogás, mozgás?

meerceea szerint:

the same product in romania but the page in romanian language…i search about this product on internet and i dont find anything.in a view source in page site is it an attribute “no follow” because they dont find google in search. nice