Gyors fogyás – jutalmunk 10 nap alatt 7 kg mínusz lehet!

Tetszett ez a cikk? Szavazz erre most!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Villámgyors fogyókúra

10 nap = -7 kg

Meddig lehet folytatni ezt a fogyókúrát?

– Maximum 10 napig.

Mennyit lehet vele leadni?

– kb. 7 kg-ot.

Hány kalóriát lehet fogyasztani?

– Napi 650 kcal-t.

Milyen eredményeket hoz ez a fogyókúra?

– testsúlycsökkenés
– méregtelenítés
– immunrendszer erősítése
– anyagcsere fokozása
– koncentrálóképesség növekedése
– nyugodtabb alvás
– jobb vérkeringés

Mire van szükség ehhez a fogyókúrához?

– Akaraterőre és kitartásra.

gyors fogyás

A gyors fogyókúra feltétele, hogy szilárd táplálékot nem fogyaszthatunk, kizárólag az alábbi recept szerint készített italt vehetjük magunkoz:

1 napi adag:

2,5 liter megtisztított vizet vagy ásványvizet (szénsavmentes) keverjünk össze 6 citrom frissen facsart levével, tegyünk hozzá 1,5 teáskanál cayenne borsot (csilipaprika durva őrleménye) és 8 evőkanál juharszirupot. A legjobb, ha a gyógyszertárban kapható forrásvizet vagy osztrák alpesi ásványvizet használunk. Osszuk 10 részre és az egész nap során kortyolgassuk, így fogyasszuk el az egy napra szóló adagot. A méregtelenítés fokozásához délutánonként mentateát is ihatunk, természetesen cukor nélkül. A diéta betartása rendkívüli önuralmat és akaraterőt igényel, hiszen csak így leszünk képesek megállni, hogy semmit ne együnk. Csakis orvosi ellenőrzés mellett ajánlott a gyors fogyókúra alkalmazása. Ha kitartóak vagyunk, jutalmunk 10 nap alatt 7 kg mínusz lehet. A diéta ideje alatt a vitaminokat multivitamin készítményekkel kell pótolni.

A fogyókúra befejeztével, a 11. napon kizárólag leveseket fogyasszunk, húslevest kevés zöldséggel vagy gyümölcsleveseket, hogy szervezetünket fokozatosan fel tudjuk készíteni a szilárd táplálékokra. Hogy a leadott kilók ne térjenek vissza, csökkentett kalóriatartalmú étrendre, több zöldség és gyümölcs fogyasztására, valamint fehérjedúsabb táplálkozásra kell áttérnünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *