A víznap szerepe 90 napos diéta alatt

Tetszett ez a cikk? Szavazz erre most!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

A diéta ideje alatt minden hónapban egy víznapot kell beiktatni, mely mindig a gyümölcsnap után kell, hogy következzen, utána pedig a proteinnap jön. A víznap lényege, hogy kizárólag szénsavmentes ásványvizet és teát (gyümölcs- vagy gyógyteát) lehet fogyasztani.

90 napos diéta

A kávét a diéta idejére javasolt kiiktatni mindennapjainkból és teák közül is csak a gyümölcsteákat igyuk, természetesen cukor és tej hozzáadása nélkül. Kávéból még víznapon is csak keveset fogyasszunk!

A diéta befejeztével visszatérhetünk a megszokott táplálkozáshoz azzal a megkötéssel, hogy a következő 90 napban kizárólag gyümölcsöt fogyaszthatunk reggelire. Ha ez alatt a 90 nap alatt sikerül még 3 kilótól megszabadulnunk, biztosak lehetünk benne, hogy a szervezetben végbementek a kívánt változások.

A diéta kissé bonyolultnak tűnhet, de valójában nagyon is egyszerű. A lényege, hogy minden lépést tartsunk be, hiszen az összes élelmiszernek megvan a szerepe, amiért nélkülözhetetlenek a szervezet számára. A víznapot sem szabad kihagyni!
Reggelire gyümölcsöt fogyasztani nem annyira megszokott, de annál hasznosabb, hiszen belőlük a szervezet először a cukrot hasznosítja és az idegrendszer erősítésére használja fel.

A diéta pozitívan hat magas vérnyomás esetén és akár végleg képes megszüntetni a vérnyomásproblémákat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *